PREUS: construir una cabana

Cabana DOMBRA sense branques: 90€.

Preu Dombra sense

En el cas que tingueu ja les branques de morera necessàries, per exemple, la esporga de la vostra morera. Aquest preu inclou el desplaçament dintre de la província de Barcelona, les eines i material necessaris (excepte la morera) i les explicacions i tècniques.

No inclou ajudants.

Cabana DOMBRA amb branques: 195€

preu dombra amb branques

Inclou: tots els materials i eines necessaris per a la cabana, el desplaçament dins de la província de Barcelona, les explicacions i acompanyament per a la realització de la cabana.

No inclou ajudants. 

Cabana VIVA: 470€

Preu Viva

Això inclou les branques de salze, i els materials necessaris per la construcció de la cabana amb el tub de goteig enterrat tot al voltant. També les eines, les explicacions tècniques i el desplaçament dins de la província de Barcelona. No inclou els conductes des de la cabana fins al punt de presa d’aigua. Tampoc inclou ajudants, si son necessaris.

Per projectes especials com dissenys diferents, construcció de varies cabanes o altres necessitats, contacta amb mi i ho parlem.

Extres:

Preu Extres

Cursos: Si el que vols es fer un curs en el que els participants paguen inscripció, com a activitat integrada en la programació del teu centre. Et puc ajudar en l’organització, i difussió aprofitant l’experiència que ja tinc. Contacta per poder oferir un preu a mida. Fem tallers desde 80€.

Desplaçament fora de la provincia de Barcelona: 0,33 €/km

Ajudants en cas de no arribar al nombre de participants necessaris: 40€ per persona mig dia.

Els preus no inclouen IVA.